Spoštovani starši, spoštovani učitelji in drugi zaposleni, dragi učenci in učenke!

Leto je naokrog in v decembru mesecu se bosta odvila dva pomembna dogodka: božično-novoletni prazniki in državni praznik dan samostojnosti in enotnosti. Slednjega praznujemo v spomin na leto 1990, ko smo se slovenski državljani na plebiscitu izrekli za samostojno pot naše države Slovenije.

Posebno leto 2021 se bo počasi odvrtelo in začelo se bo novo.

Radostno in z optimizmom moramo zakorakati v leto 2022, v katerem si zaželimo novosti in sprememb, ki bodo zadovoljila naša pričakovanja.

Upanje, medsebojno razumevanje, strpnost, sreča in veselje naj vas bogatijo celo življenje.

Dragi učenci, v letu 2022 bodite radovedni, optimistični, spoštljivi, inovativni in pogumni. Naj se Vam izpolnijo vse vaše želje, v teh prazničnih dneh pa si naberite novih moči tudi za šolsko delo.

Spoštovani starši, Vaše sodelovanje s šolo pove, da se vsi skupaj trudimo za Vaše otroke oz. naše učence.

Tu smo zaradi njih in želimo jim dati kar najboljšo popotnico za življenje. Zadnji dve leti sta bili tudi za Vas še posebej naporni in v ta namen se vam za vztrajnost še posebej zahvaljujem.

Spoštovani učitelji in drugi naši sodelavci! Naj bo leto, ki prihaja leto boljših energij in občutkov. Zelo pomembno je, da bomo tudi v novem letu gradili na medsebojnih odnosih, saj vemo, da so za dobro delo zaposlenih izredno pomembni.

Zahvaljujem se Vam za ves vaš trud, odgovornost, potrpežljivost in delo, ki ste ga zavzeto opravljali celo iztekajoče se leto.

Vsem skupaj želim, da odidete na božično-novoletne praznike z mislijo, da bo leto 2022 boljše, srečnejše in polno pričakovanj.

Pazite nase in ostanite zdravi.

Srečno.

Ravnateljica Darija Košir l. r.

(Skupno 151 obiskov, današnjih obiskov 1)